Definitely not an angel but hey, I'm not that evil.
I'm just so addicted to beautiful people.

11. marraskuuta 2012

Challenge accepted!

Ihastuttava Dahlia D. Vil jakoi minulle haasteen kunnian kera, neito nimesi minut yhdeksi inspiroivaksi bloggaajaksi/pukeutujaksi. Olen otettu, sillä Dahlian maku on iskenyt allekirjoittaneeseen ammoisista ihQ-Galtsu -ajoista asti... :D

Joten, eikun härkää sarvista:

Esittele ylläsi rakkain/ arvokkain vaatteesi. Mistä olet ostanut/ saanut sen ja mitä se sinulle merkitsee?




Kirppikseltä hankittu Gina Tricotin neule on ehdottomasti lempparikledjuja. Maksoi ruhtinaalliset 3 euroa ja on jo hieman ottanut osumaa pesunukasta ja vahinkosaksista kun leikkasin pitsiä sylissäni. Malli, väri ja habitus tässä vaan on täydelliset.


Ota kuva, jossa ylläsi on kallein maksamasi vaate /kenkä/ asuste.
Mistä ostit sen ja missä olet käyttänyt sitä?



Juicy Couturen oloasu on ostettu second handina, mutta veroitti siitä huolimatta rahapussiani kalleimman vaatteen verran. Ensimmäiseksi olisi sijoittuneet Demonian paskat platformit jotka roudasin Saksasta 150 euron hintaan, mutta koska lahjoitin ne liian isoina tyttöystävälle, ne eivät enää ole hintavin tavarani. Eräs kalleimpia taitaa olla myös kys. tyttöystävältä adoptoitu mittatilausnahkatakki, joka on hänelle käynyt jo hieman väärän kokoiseksi. Ei lasketa, kun en itse ole maksanut.


Esittele suosikkikenkäsi ...




Kuten myös kirppikseltä, merkittömät reisisaappaat. On ne vaan niin perkeleen nätit.

Ja suosikkiasusteesi



Kasa useimmiten käytöstä löytyviä helyjä: Pvc -rusetti on itse askarreltu jollain tylsällä välitunnilla, pinkki kynsilakka löytyy näpeistä melkein aina, Gina Tricotista ostetut ristihiusklipsit ja helmichoker on taattua baarimatskua sekä re-stylen kylkiluuvyö pelastaa mekon kuin mekon.


Esittele tämänpäiväinen asusi 



Sunnuntain siivoushepenet. Eriparivillasukat ei näy, samettilegginsit, turkoosi pitkähihainen ja Juicyn huppari kaikki second handia.

Haastan


~♥~

Muitakin asukuvia ja kuulumisia on riittämiin, joten ympättäköön ne tähän samaan!


♥ Raitaneule Lindex lastenpuoli
♥ Harmaa toppi, vaaleanpunainen kauluksellinen paita ja kengät kirppikseltä
♥ Ristikoru Antti Asplund
♥ Rusettisukat Seppälä
♥ Asustekoirat edessä ja takana sponsored by kennelit Sad Sack's ja Bluepepper's ... 

Mun hiuksethan on nykyään mintunvihreät/turkoosit riippuen valaistuksesta. Juurikasvukin löytyy, osin värjätty hiilenharmaa, osin oma. Viikko sitten perjantaina olin parturikampaajaopiskelijan käsittelyssä koulullani, lähtökohtana erittäin vaalea liila. Ajateltiin vaalennuspesulla saada lila pois ja laittaa mulle hiekanvaalea tyvi sinisellä liukuvärjäyksellä, mutta hapetusreaktiot ftw, samalla hetkellä kun kampaajatyttö iski mulle vaalennuspesun päähän, koko letti tärähti kirkkaan vihreäksi. Haalistui siinä pesun aikana kuitenkin mintuksi, ja hetken katastrofin aineksia käsiteltyämme naurettiin vatsalihaksemme kipeäksi todeten, että antaa olla. Kuivattiin hiukset ja tultiin tulokseen, että hei, täähän on ihan tasainen ja hyvä väri! Olen aiemmin haaveillut mintunvihreistä hiuksista, mutta en ole uskaltanut alkaa shokkiväreilemään vihreän kanssa. Liian hirveä väri epäonnistuakseen. No, tässä nyt ollaan, kunhan kyllästyn niin blondaan koko paskan ja alan suunnittelemaan seuraavaa värihirvitystä.

♥ Kaikki kirppikseltä

Lamppusilimä-Stefani takana. En ehkä kestä talven ja pokkarin comboa, tervetuloa paskat kuvat!

~♥~

Tällä hetkellä väännän koulussa opinnäytetyötä. Onneksi amis loppuu ihan piakkoin ja pääsee ompelemaan omia hommiaan, ei oikein noi "pakolliset" työt enää iske.. :D

Meille muutti kolme hiirivauvaa muutama viikko sitten. <3

SAIN AJOKORTIN VIIME KESKIVIIKKONA! Woopwoop

Eilen lauantaina oltiin Jyväskylässä koiranäyttelyssä, Stefani sai hyvän arvostelun mutta lopuksi käteen jäi vaan kakkonen ja nelonen. Lihasmassaa pitäis kuulemma saada ja liikkeet ovat "litteät, matalat, ponnettomat". Tiedä sitten, puhuiko ohjaajasta vai koirasta... x)

Nyt on pakko alkaa siivoamaan tätä huushollia loppuun, pesukone pitää maailmanlopun ääntä ja kokis loppui lasista. Tupakan kautta siis imurin varteen, adjö!

- Kiki

5 kommenttia:

  1. EI MIKSI HAASTIT MUT !!!!!!!!!! :D kai mun sit täytyy hehe :D

    VastaaPoista
  2. Oi noi mustat saappaat!!!! <3 sun hiukset on ihanat, kui pakoputki! Ei uskoisi, että noista on vaikea saada hyvännäköistä!:))

    VastaaPoista
  3. Ei hitto!!! Siis paksutki! Ei pakoputki!! Hahaha

    VastaaPoista