Definitely not an angel but hey, I'm not that evil.
I'm just so addicted to beautiful people.

6. maaliskuuta 2012

Härkää sarvista ja muuta pelleilyä

Mietin vartin, miten aloitan ensimmäisen julkisen päänavaamiseni.

Vaan ei se mitään. Eiköhän suurin osa jo minut tiedäkin, enemmän tai vähemmän mutkan kautta, alter egolla tai ilman, eksänä, orjana, ystävänä, veljenä ja jalkavaimona. JA IHAN OIKEANAKIN VAIMONA! ^^ Silti halusin pyhittää ihka ekan Kiki Versus World :in blogipostauksen ihan vaan miulle ittelleni. Nih.

Koska fanfaarit on minun blogicomebackieni kohdalla soitettu ainakin neljästi, jätetään ne tällä kertaa ihan suosiolla sikseen ja mennään siihen olennaiseen.

Olen blogannut vuodesta -08 enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Ensiksi oli The Necklace of Marie Antoinette, sitten Sugary Spotlights, sitten News!Vanity. Ja tuorein tutkivaa journalismiani seuraava Kiki Versus World. Kaikista kolmesta Sugary oli pystyssä pisimpään, ja se taisi saavuttaa jopa parisataa uteliasta lukijalistalle. News!Vanity jäi jalkoihin, kun kävin viime syksynä (29.9.-3.12.2011) Saksassa työssäoppimassa, ja netin toimintakuntoon saattaminen vaati enemmän kuin supervoimia. Oikeastaan syyskuusta asti olen pitänyt hiljaiseloa, ja nyt melkein puolen vuoden tauon jälkeen tuntuu enemmän kuin hyvältä aloittaa taas! 

On tapahtunut paljon. Uuslaphalaisesta tuli uustamperelainen. Parisuhteennuin. Muutin omilleni. Härregyd. Täytin maailman turhimman iän viime kuussa. Jajaja. Vaihdoin koulua. Edellämainitussa aikajanassa ei ole päätä eikä häntää, mutta tärkeimmät! Suurin iso_juttu on ollut muutto etelänpelleksi ja asuminen poissa äiteen helmoista. Aijaa, keitän itte kahvini aamulla? T______T
Ei vaiskaan. Kaksi kuukautta Saksassa alusti oikein mainiosti. Oltiin sopivasti omillamme ja silti turvassa. Keitin kahvit silloiselle kämppiksellekin! Nykyään vaan itselleni. Parempi puoliskoni ei juo mun keittämää kahvia.

Blogista sen verran, että samalla linjalla mennään, kuin ennenkin: rutosti rättiä, naamaspämmiä ja kaikkea muutakin, mitä löydät ihan saletisti kaikista muistakin blogeista. Parin kuukauden takainen Lappi -tyyli, kun kävin moikkaamassa äitiä ja kavereita.


Photoshoot -asu tämän blogin banneria varten, joka ei ikinä valmistunut, koska kuvanmuokkausohjelma katosi.Ja ihan tämän päivän kuva. Aurinko rantautui kerrostalokaksiomme keittiöön. ♥ Vanhat lukijat muistaakin, että viihdyn vähän kaikenlaisissa kuteissa, joten tätä luvassa. Liikaa. Jospa jaksaisin panostaakin ulkonäkööni enemmän, kun lupaan itselleni päivittää siitä blogiinkin.

Ulkoasu ei ole vielä ihan kuoseissaan, mutta näillä eteenpäin! Sanoi mummo lumessa. 

Mä lähden kokeilemaan neljättä henkeäni yhdeksästä, ja herättämään nukkuvan murun.

-Kiki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti