Definitely not an angel but hey, I'm not that evil.
I'm just so addicted to beautiful people.

12. maaliskuuta 2012

Normal day at the office

Stressaan itselleni vatsahaavaa kouluhommista, mutta motivaatio on yllättävän korkealla. Wanhojen puku on rankasti myöhässä, mutta olen varma, että saan sen ylleni ensi sunnuntaina Vapriikkiin! Muutamat meidän luokalta siis lähtee eläviksi malleiksi täydessä tällingissä Ladyn tyyli -tapahtumaan, joten Tamperelaiset, olkaa hyvä ja piipahtakaa. :)

Parit trikoomekot olen askarrellut kouluajalla, mutta vaaleanpunaisen jätskikakku-unelman unohdin kuvata... Sen sijaan nuottikuvioinen tuubimekko pääsi Canoniin asti. 
Alaselkään osui vahingossa keskelle nuottiavain printistä, joten koristelin sen strasseilla. Tykkään! Eurokankaaseen on muutenkin saapunut jumalaisen ihania trikoita... Kelepaa kesällä :3

~♥ ~

Viime viikonloppu meni yllättävän rauhallisesti. Hain Särkänniemelle töihin ja ainakin haastattelusta jäi tosi jees fiilis! Lauantai-iltana lähdettiin Leimareihin, missä me ollaan -no, aina kun mahdollista. Kerran kuussa järjestettävät sateenkaaribileet on kyllä kohokohtia. Ja drag king -muija oli ainakin hauskaa katseltavaa.


Löysin mustikkalikööriä mustikkashottitarkoituksiin, ja lopulta kumosinkin melkein koko pullon ja kaiken kermavaahdon kitusiini jo pelkästään etkoillessa. Hupsista saatana.

~♥ ~

Sunnuntainaamaa. Kevyt kohmelo, maailman paras nudehuulipuna ja auringonpaiste.

 Magnetic Lips - Natural Beige. Ja vähän mun liimalla kiinni olevia tippikynsiä. Onneksi Nelli lupasi tehdä mulle kesää vasten rakennehaarukat♥

~ ♥ ~


Koulussa oli tänään mukavuuspäivä. Printtipaita Facebookin goottikirppisyhteisöstä ja huivi varastettu paremmalta puoliskoltani. Tukka päin helvettiä ja meikkinä Tikkurilan mustavalkea värikartta.

~ ♥ ~

Muru pesee koiraa kylppärissä ja äänentaso on kohonnut viimeisen kymmenen minuutin aikana. 

Mie voisin vaikka kaatua unille tai sitten siirtyä väliaikaiseen vaihtoehtolobotomiaan lihasrelaksanttilääkkeen ja 16 & Pregnantin kera. (En vittu ikinä hanki lapsia. IKINÄ. Onneksi niitä ei voi tulla vahingossa...)

Thank god,

Kiki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti