Definitely not an angel but hey, I'm not that evil.
I'm just so addicted to beautiful people.

1. huhtikuuta 2012

Kiki presents: The ultimate waste of time

Jos en taas mihinkään kykene, niin nyt. Saamarin aurinko, tuntuu, että se paljastaa kaikki mahdolliset tekemättömät työt ja askareet. Ei se mitään, kevät on kerran vuodessa! ^^ Vaikka ilmasto onkin vihoviimeinen puheenaiheeni blogissa, (koska on aikalailla itsestään selvää, ettei mua vaan lämmitä missään mielessä Suomen sijainti maailmankartalla) niin nyt toivon ääneen, että toi loska helpottaisi. Pari inhimillistä päivää; kadut kuivaa ja korkkarit kopisee ja sitten pam, taivaalta tulee sitä valkoista kirosanaa kuin Esterin prseestä. Ragemuch.

Niinä muutamana siedettävänä päivänä jaksoin vetää muutakin päälle kuin legginsit, tennarit ja villapaidan, mutta tottakai sitten kuvat kusee aivan täysin. Otetaan vastaan hovikuvaaja/ehjä liitin kamerajalkaan... Asukuvia, olkaatten hyve.


Bueno esimerkki edellämainitusta. Oli korsettia, tyllihametta, hienoa tukkaa ja Pleaserin horosaappaita jalassa, ja kas, kamera tarkentaa vain korsettiin. No, on se hieno kuiteski! Kittykorsetti tarttui mukaan eräältä Tampereen kirpputorilta joskus muutama kuukausi sitten reilulla kahdellakympillä.
Vaaleanpunainen villatakki sekä hiusrusetti irtosi samaiselta kirppikseltä euroilla. Parasta basicia, kyllä huomaa että harmaat hiukset kasvaa ja askel lyhenee. Musta on tullut vanha, koska tää oli mun lempparivarustus pitkään aikaan. Kengät Demonian Bravot ja muffinssikoru Seppälän lastenpuolelta.


Löytyhän sekin legginsit-tunika-tennarit -combokin. Jaksoin meikata aamulla, mutta en pukeutua. Shame on me.


Iho huutaa hoosiannaa...........
Todistettavasti kerran olin tuotesuunnittelun tunnilla... Luultavasti en ollut toista kertaa.


Hämärää, mutta tällaista tänään. Anna ehdotti randomilla rapsakkaa Ideaparkreissua ja sinnehän me lähettiin. Lolipaita kirppikseltä, vyötäröhame Cybershopista ja alla oleva kolttu, joka ei eksisteeraa, Morticiasta.

 Vastavärjätyt hiukset♥

Ja vielä yks överimuokattu.


Ryhdistäytymisiin,
Kiki

1 kommentti:

  1. aivan ihana blogi sulla :) tykkään kans kamalasti sun blogista ;D

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista